Sep 262012
 

Protagonisti:

In ordine alfabetica: bzi.ro (buna ziua iasi), cronicaromana.ro (cronica romana), exclusivnews.ro, presaonline.com, universuldambovitean.ro (universul dambovitean), ziarmm.ro, ziarobiectiv.ro (obiectiv argesean), ziuanews.ro (ziua news)

Nu pot sa inteleg cum aceste publicatii se lasa pe mana, sau sunt detinute de asa zisi “jurnalisti”, care n-au nici o treaba si legatura cu presa, din moment ce in articolele lor, apar furaciuni. Din primele clase primare, inveti ca nu-i frumos sa furi. Asa ca, dupa un “google search”, am multe mailuri de dat, unele le-am dat deja, dar fara rezultat. Poate reusesc sa intru in cartea recordurilor ca omul cu cele mai multe procese simultane.

Am mai spus si repet: NU SUNT DE ACORD SUB NICI O FORMA CU ASOCIEREA IMAGINILOR ACESTOR URSI, IMAGINI CE-MI APARTIN CU DREPTURI DE AUTOR, IN NICI UN FEL DE CONTEXT NEGATIV ASOCIAT CU ACESTI URSI.

Ori de cate ori, cineva a postat o poza cu un urs, poza ce-mi apartine, n-am avut nicio problema, atita timp cat ea n-a fost publicata intr-un context negativ ursilor.

Am mai spus, si repet, ACESTI URSI N-AU FACUT NICIODATA RAU NIMANUI. Cineva posta, pe un blog, ca le doreste aparatorilor acestor ursi, sa se intilneasca fata in fata cu un urs. Am sa raspund aici doar, eu unul, m-am intalnit de mai multe ori, fata in fata cu un urs. Mai mult, i-am vanat, m-am dus dupa ei, am asteptat ore, am stat la panda, i-am vanat, dar numai cu aparatul foto.

Asa ca, dragi domni si doamne, care va autointitulati jurnalisti, duhoarea voastra ne este transmisa prin mizeriile pe care le publicati, asa ca v-am ruga sa ne scutiti. Mizeriile de asocieri pe care le faceti, demonstreaza clar, ca nu aveti nici macar doua clase mai mult ca trenul. Mai mergeti pe la scoala, poate se va lipi ceva.

Aveti in continuare un exemplu de jurnalist model, dar macar a avut curaj sa-si faca numele public, odata cu mizeria publicata:
Iuliana Ablu care publica in fituica de obiectiv argesean, adica, ziarobiectiv.ro. Ma scuzati, daca e obiectiv, eu clar, merit sa ma inec intr-o hazna.

 

5 Responses to “Mizerii incredibile. Sau despre cum (nu) se face presa ONLINE.”

  1. Simplu. ROMANIA. Complicat. ROMANI.

  2. Asa am patit si eu cu cei de la cancan…cateva mailuri si au scos poza. De atunci scriu pe ele si le fac mai mici.

  3. Adrian 🙂 n-as vrea sa scriu pe toata poza, unbolovan.com a fost facut pentru prietenii mei din mai multe tari, sa poata vedea poze, fara ca eu sa mai trimit nenumarate mailuri. Alt target NU are. Dar nici un loc de unde sa furi nu este. Daca scriu pe toata poza, degeaba o mai pun, nu te mai poti bucura de ea asa cum ar trebui…

  4. E o lume a imposturii! Din pacate!

  5. Asa este… din pacate…

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close