Dec 162012
 

Copy – paste din anteriorul…. chiar daca ma repet…

ASA CA, NOILE VOME:

Protagonisti:

EXCLUSIV DB ( exclusivdb.ro ), INFO CURTEA DE ARGES ( infocurteadearges.ro ), PARTENER TV ( tvpartener.ro ), B1 TV ( b1.ro )

Nu pot sa inteleg cum aceste publicatii se lasa pe mana, sau sunt detinute de asa zisi “jurnalisti”, care n-au nici o treaba si legatura cu presa, din moment ce in articolele lor, apar furaciuni. Din primele clase primare, inveti ca nu-i frumos sa furi. Asa ca, dupa un “google search”, am multe mailuri de dat, unele le-am dat deja, dar fara rezultat.

Am mai spus si repet: NU SUNT DE ACORD SUB NICI O FORMA CU ASOCIEREA IMAGINILOR ACESTOR URSI, IMAGINI CE-MI APARTIN CU DREPTURI DE AUTOR, IN NICI UN FEL DE CONTEXT NEGATIV ASOCIAT CU ACESTI URSI.

Ori de cate ori, cineva a postat o poza cu un urs, poza ce-mi apartine, n-am avut nicio problema, atita timp cat ea n-a fost publicata intr-un context negativ ursilor.

Am mai spus, si repet, ACESTI URSI N-AU FACUT NICIODATA RAU NIMANUI.

Asa ca, dragi domni si doamne, care va autointitulati jurnalisti, duhoarea voastra ne este transmisa prin mizeriile pe care le publicati, asa ca v-am ruga sa ne scutiti.

Asa ca, tuturor celor nominalizati aici, la BILA NEAGRA, le dedic poza de mai jos, facuta acum ceva timp, special pentru cineva:

busten1

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close