Aug 012013
 

Din nou DJ 713 prin Parcul Natural Bucegi. Clipe de linişte, din păcate prea puţine!

Secretul: Laşi totul la şosea!

POZE!!! Fiecare cu CE poate!

lin01

lin03

lin12

lin14

lin16

10 Responses to “Câteva ore de linişte. DJ 713. Da, se poate!”

 1. Pot să fur un coşuleţ din ăla micmititel cu fructe de pădure? şi floarea cea mov-liliachie.

  • well, se spune ca cele mai bune fructe sunt cele furate de prin gradini si cele culese din padure. Cred ca au alt gust… asa-mi amintesc de cand eram copil si hoinaream prin padurile din Bucegi. Cat despre flori, eu le fur in poze pe toate pe care le gasesc… Asa ca nu vad de ce n-ai putea si tu 🙂 🙂 🙂

   hmmm ultima oara cand am verificat, bolovanu’ avea portile larg deschise.. 😛 🙂 🙂

 2. Magie, nu alta; şi eu care credeam că dădusem pe-aici ocol zadarnic…Când colo, făcusem cum făcusem şi putusem intra să las urme.
  Numără-ţi tot ce e în coşuleţe şi vezi dacă lipseşte ceva. Dacă da, dă vina pe spiriduşi. Sau pe o spiriduşă.

  • Clar lipseşte ceva… dar e şi ceva în plus. Încă nu-mi dau seama ce… şi nu dau vina pe nimeni deocamdată 😛 🙂
   Când lasai tu urme pe aici eu vizitam comuna care deţine jumătate din Parcul Natural Bucegi. 🙂 🙂 o experienţă inedită, ca de fiecare dată când trec pe acolo…

 3. Am citit, mi-ai spus asta pe blogul lui Adrian, şi chiar voiam să te întreb ce înseamă cele trei iniţiale, PNB, dar în timp ce eram în gând cu întrebarea m-a găsit şi răspunsul revelator.
  Aşadar, ai nimerit în oraşul lui Bucur în cea mai călduroasă zi a verii, ceea ce aici, prin locurile mele, este de vreo două săptămâni încoace, în fiecare zi cea mai din arşiţă zi.

  Dacă e să croieşti vini, dă vina pe Camelia care n’a văzut că trebuie să socotească acolo nişte cifre, astea de-acum fiind 9 şi cu 4…acolo era cerberul, dar nu băgasem de seamă, credeam că’i înşel vigilenţa.

  • Well da, am nimerit în cea mai calduroasă zi, n-am ştiut cum să fug mai repede… nu ştiu cum te descurci tu cu căldura prin locurile tale, eu am crescut în Sinaia, aşa că o duc foarte greu la cald… şi cum se anunţa moartea pe şosele după cadoul făcut azi din care au rezultat 4 zile libere, am pornit pe drumuri mai puţin umblate dar pline speranţă 🙂 🙂 🙂

 4. Ei bine, mie căldura îmi e trebuincioasă, pentru că sunt o fiinţă tare friguroasă, cu greu mă integrez în decor iarna, deşi altceva se spune despre cei născuţi în anotimpul rece.

  “Moartea pe şosele”, asta da reflecţie.
  Zile frumoase să ai, cele patru la număr, şi cum ţi-e dorinţa de ele să’ţi fie desfăşurătoare!

  • Camelia, îţi mulţumesc pentru urări. Cele patru zile se anunţă cam ploioase în Bucegi, bune de odihnă şi de plimbări scurte. Nu prea-mi plac zilele libere la munte, e ca la mall pe Valea Prahovei. Vorba unor prieteni, când le-am zis haideţi şi voi la Babele, au spus venim când s-o deschide un mall acolo 🙂 🙂 🙂
   Oricum, printre alte multe drumuri, mai zăbovesc o perioada prin Bucegi… 🙂 🙂 🙂

 5. Atunci fă cum simţi mai bine şi ia zilelor ăstora cât mai multe clipe de linişte, dar să fie acea linişte în care să simţi că se petrece totul.
  Ce bine ar fi să se deschidă şi un Starbucks pe’acolo, pe unde cu mallul. Glumesc.

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close