Mitocani, mârlani cu 4x4 şi turişti asemenea, Bucegii nu vă mai suportă!

Mitocani, mârlani cu 4x4 şi turişti asemenea, Bucegii nu vă mai suportă!

Celebra barieră de la Piatra Arsă:

Cineva îşi parchează maşina absolut corect, fără să încurce pe nimeni. Un altul vine, claxoneaza, strigă… Dar nu era unul oarecare, era un mare jmeker cu 4×4 de Bulgaria. Urmează ameninţări, telefoane, deja celebrul telefon dat unui alt mult mai mare jmeker, cu care ne-am obişnuit în zonă, care se sfârşeşte cu deja celebra: “Ia şi vorbeşte la telefon…cu…”. Mişto, nu?

Sâracul om, la un moment dat i s-a făcut frică, ameninţat că-i leagă maşina de mai multe 4×4 şi o trag de acolo… În final spune şi el, tot ce mai poate spune… “Sună la 112 dacă ai o problemă”.

Evident, ies şi turiştii din 4×4 să se afirme un pic, să arate ca au şi ei ceva “oo”, un altul de pe margine la fel, atras ca musca de balegă.

Ce nu înţeleg eu, dacă l-ar fi rugat să mute maşina, cu siguranţă că nu s-ar fi suparat… şi totul ar fi fost foarte simplu. Asta lăsând la o parte faptul că oricum e ilegal să treci de barieră…

Să spui un simplu “te rog” uneori face minuni. Dar asta nu ştiu mitocanii 4×4 din Bucegi. Şi cum spuneam, mama proştilor e mereu gravidă. Şi da, veţi vedea în curând că Bucegii nu vă mai suportă, au îndurat prea multe…

mitocani

Sâmbătă 12 octombrie:

Precizare: Nu aş dori sa se înteleagă că cele de mai sus sunt general valabile pentru toţi cei care practică 4×4 în Bucegi. Chiar am stat de vorbă de câteva ori cu unii dintre ei şi pot afirma că nu au nicio legătură cu specimenul de mai sus.

 

UPDATE :

Cu tupeu prin Parcul Natural Bucegi

3 Responses

    Bună,
    Și poza și filmarea … dar… ști ce lipsește din peisaj? Lipsește pe lăngă panou, semn rutier și barieră incă un panou cu ” Nu PARCAȚI – Loc de trecere pe lângă ( toate celelalte ) 🙂 , 🙂 , dar cred că dacă tipul nu era acolo și ăștia-i mutau mașina cu șufa, sigur sigur lua amendă că parcase neregulamentar pe pajiștea PNB … deci !!! Ne enervăm degeaba pentru că este totul invers, asta este țara in care trăim și culmea e că ne și place !
    Rememorând aceste clipe… tu ai văzut că ”USCĂTURA” a vorbit mult mai puțin ca celălalt care nu avea nici o trebă nici cu jeep-ul nici cu turiștii ?!? S-a băgat pur și simplu in seamă, brusc și fără nici un interes, de dragul ”jmekerelii”

      La un panou de ocolire ma gandisem si eu, dar vroiam sa folosesc o poza pe care sa pun un panou 🙂 🙂 dar n-am avut timp s-o fac, iti amintesti, ghid practic pentru ocolirea barierei…. Oricum, ce se intampla acolo este INCREDIBIL…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *