Oct 162013
 

Celebra barieră de la Piatra Arsă:

Cineva îşi parchează maşina absolut corect, fără să încurce pe nimeni. Un altul vine, claxoneaza, strigă… Dar nu era unul oarecare, era un mare jmeker cu 4×4 de Bulgaria. Urmează ameninţări, telefoane, deja celebrul telefon dat unui alt mult mai mare jmeker, cu care ne-am obişnuit în zonă, care se sfârşeşte cu deja celebra: “Ia şi vorbeşte la telefon…cu…”. Mişto, nu?

Sâracul om, la un moment dat i s-a făcut frică, ameninţat că-i leagă maşina de mai multe 4×4 şi o trag de acolo… În final spune şi el, tot ce mai poate spune… “Sună la 112 dacă ai o problemă”.

Evident, ies şi turiştii din 4×4 să se afirme un pic, să arate ca au şi ei ceva “oo”, un altul de pe margine la fel, atras ca musca de balegă.

Ce nu înţeleg eu, dacă l-ar fi rugat să mute maşina, cu siguranţă că nu s-ar fi suparat… şi totul ar fi fost foarte simplu. Asta lăsând la o parte faptul că oricum e ilegal să treci de barieră…

Să spui un simplu “te rog” uneori face minuni. Dar asta nu ştiu mitocanii 4×4 din Bucegi. Şi cum spuneam, mama proştilor e mereu gravidă. Şi da, veţi vedea în curând că Bucegii nu vă mai suportă, au îndurat prea multe…

mitocani

Sâmbătă 12 octombrie:

Precizare: Nu aş dori sa se înteleagă că cele de mai sus sunt general valabile pentru toţi cei care practică 4×4 în Bucegi. Chiar am stat de vorbă de câteva ori cu unii dintre ei şi pot afirma că nu au nicio legătură cu specimenul de mai sus.

 

UPDATE :

Cu tupeu prin Parcul Natural Bucegi

4 Responses to “Mitocani, mârlani cu 4×4 şi turişti asemenea, Bucegii nu vă mai suportă!”

  1. Bună,
    Și poza și filmarea … dar… ști ce lipsește din peisaj? Lipsește pe lăngă panou, semn rutier și barieră incă un panou cu ” Nu PARCAȚI – Loc de trecere pe lângă ( toate celelalte ) 🙂 , 🙂 , dar cred că dacă tipul nu era acolo și ăștia-i mutau mașina cu șufa, sigur sigur lua amendă că parcase neregulamentar pe pajiștea PNB … deci !!! Ne enervăm degeaba pentru că este totul invers, asta este țara in care trăim și culmea e că ne și place !
    Rememorând aceste clipe… tu ai văzut că ”USCĂTURA” a vorbit mult mai puțin ca celălalt care nu avea nici o trebă nici cu jeep-ul nici cu turiștii ?!? S-a băgat pur și simplu in seamă, brusc și fără nici un interes, de dragul ”jmekerelii”

    • La un panou de ocolire ma gandisem si eu, dar vroiam sa folosesc o poza pe care sa pun un panou 🙂 🙂 dar n-am avut timp s-o fac, iti amintesti, ghid practic pentru ocolirea barierei…. Oricum, ce se intampla acolo este INCREDIBIL…

  2. Mie îmi place umbra de pe stâncă, cea cu ochiul văzător. Cât despre cei de care povesteşte umbra rostitoare, parcă ar fi pe drumuri de munte nişte excrescenţe parazitare apariţia lor, o apariţie destul de fecundă din cât pot înţelege.

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close