Oct 292013
 

Perioada: 29 octombrie – 11 noiembrie 2013 – DEADLINE 11 NOIEMBRIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg.

“O clipă din viaţă” – 13

 

 

Alexandru

 

 

Mircea

 

 

un.bolovan

 

 

Gabriela Pacea

 

 

Cezar

8 Responses to ““O clipă din viaţă” – 14”

  1. E minunat să simţi că vrei să împărtăşeşti, aşadar aştept să ating cu degetele ochilor clipe de însemnătate din tine, ale tale. Fireşte, şi ale celorlalţi.

  2. Unde’i para? Ştii despre care întreb, că nu’i văd silueta pe aici.

  3. Părea că nu, m-am dumerit între timp, pe când o căutam, doar că nu în locul trebuitor. Gândul de pară era alăturat celui cu halca de carne şi alte cele din postarea ta, acolo unde privitul a nişte chestii din ceaun mi-au făcut părul măciucă de groază.

  4. Bro’, mai e loc in parc si pt mine? 😛 Poate sarbatorim 3 ani de cand … 😛

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close