Nov 262013
 

Perioada: 26 noiembrie – 9 decembrie 2013 – DEADLINE 9 DECEMBRIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg.

“O clipă din viaţă” – 15

 

 

Mircea

Americanii la Black Friday

 

 

un.bolovan

6 Responses to ““O clipă din viaţă” – 16”

  1. Ai reuşit o magie, Radu; m-am uitat la imagini punându-mi peste privirea mea ochii de copil şi am simţit cum însămi mă preschimbam în ceva ce îşi scutura luminile, mai cu seamă când am ajuns în dreptul unora, trei la număr. Sper că simţi asta aşa, în jurul cuvintelor mele, ca nişte halouri, pe când citeşti.

  2. Poate nu erai învelit într-o anume trăire ca într-o catifea de iarnă atunci când ai făcut fotografiile, nu te-a bântiut duhul copilăriei mai cu seamă. Glumesc. Iar răspunsul îl ştii, despre care erau cele ce, sunt închise în penultimele sertăraşe.

  3. Şi-mi plac şi imaginile lăsate de Mircea; ce de mai viermuiesc americanii în vinerea neagră!

  4. O, da, nu e haotic, ca prin unele locuri unde ordinea asta e neputincioasă şi începe deriva, când creierul multora leşină; nu mai ştiu pe unde am văzut nişte videoclipuri dintr-astea, atât de doveditoare.

    Sărbători în clipe de magic şi frumuseţe ca un arabesc ameţitor să ai, Mircea!

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close