Dec 102013
 

Perioada: 10 – 23 decembrie 2013 – DEADLINE 23 DECEMBRIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg.

“O clipă din viaţă” – 16

 

 

Mircea

 

 

un.bolovan

One Response to ““O clipă din viaţă” – 17”

  1. Ce minunat a dantelat iarna copacii cristalini, Radu; oricum ţi-ar fi fost ziua cu sângele îngheţat, a făcut să. Şi mi-a adus aminte de gustul ţurţurilor de gheaţă, strălucindă opalescenţă în zile în care soarele nu era sfielnic, lucruri care nu se pierd şi rămân în noi chiar dacă acei ani sunt ai unul trecut, unul atât de demult.
    Aştept zăpada.

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close