Mar 212014
 

O ţigară împreună. Chiar şi la telefon. Cât durează ea? Azi am făcut un test… că tot eram foarte nedumerit cam cât poate dura. Ţigara, ca unitate de măsură pentru timp… Am obţinut un rezultat simplu, chiar banal. A MEA durează două minute, maxim două şi jumătate, asta în condiţii de relaxare…. A VOASTRĂ CÂT DUREAZĂ?

P.S. Pentru cei care m-au întrebat cum am măsurat: simplu, ideea mi-a venit în timp ce încălzeam mâncarea la cuptorul cu microunde şi am masurat cu cronometrul lui. Două măsurători diferite.

tigara

9 Responses to “O ţigară.”

 1. Tigara mea durează 3 minute 🙂 tot la relaxare, dar deh’ … fumez superlungi .

 2. Cinci minute, cam aşa; Dunhill roşu, lung. Cu ochii pe ceas, când ştiu că mai mult de-atât nu mă lasă timpul pe care nu-l ţin în mână, timpul, spaţiu strâmt al celuilalt.Celălaltul meu, care ştie ce vreau să spun.

 3. Scrumiera cu poveşti; şi de la depărtare.

 4. Io Marlboro rosu scurt. Scrumiera mea 🙂 🙂 dar poza e proasta, e neclara nici nu mai stiu decand este.

 5. Intre sapte si opt minute la Dunhill negru lung.Ce-i drept inainte de a-l desface bat intotdeauna pachetul in palma cu filtrul in jos.

 6. Adicătelea poza e dintr-un nuştiucând, dintr-o vreme în care tu, departe, şi altcineva departea fumaţi împreună, la telefon, cam aşa?
  Ce romantic.

 7. SNV, eu aşa fac cu ţigara, cum zici tu, să se aşeze tutunul mai bine.

 8. Le asezam tutunul “individual” cu mu…ult timp in urma cand aveam timp sa visez cu ochii deschisi.
  Chiar nu mai tin minte cum de am inceput sa le tasez tutunul tuturor odata sau de unde am prins metoda.
  Cert este ca am inceput s-o fac din lipsa de timp la vremea respectiva.Acum chiar daca ritmul vietii e mai domol ,gestul reflex de a bate pachetul inainte de a-l desface a ramas din vremurile zbuciumate.

 9. Am reusit sa ajung la UN MINUT!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

(required)

(required)

Citeste si despre:close