ACe ReLe ZdB

ACe ReLe ZdB

ACe ReLe ZdB

Multi se intreaba oare ce am mai nascocit de data asta. Nimic, numai ca ziua de 18 octombrie este un eveniment important. Trei oameni, trei bloguri , un areal , o discutie despre O IMAGINE DEOSEBITA. Cam acesta este scopul, realizarea unei imagini deosebite a “Arealului Bucegilor” pentru ca acest areal sa devina cel mai atractiv punct economic si turistic din Romania. Multi vor spune ca tinta este foarte inalta, asa si este, insa si varful Omu poate fi atins.

In alta ordine de idei Achim Cristian ( AC ), Adrian Ciorba ( AC ) si Radu Lipsa ( RL ) sunt – ACe ReLe – ZdB iar materialele noastre vor fi uneori comune in Buceginatura2000, Un.Bolovan si ZiardeBusteni si vor trata subiecte comune ca Valea Cerbulului, Muntii Baiului, Apa cu Clor, si multe altele cu accent in special pe protejarea cadrului natural si uman .

Acest material va fi publicat si in Buceginatura2000 si Ziar de Busteni.

Cum bine a spus si Adrian:

“In vizita prin Valea Cerbului:”

“Ne-am intalnit ieri pentru prima oara, unde in alta parte decat in Cartierul Campionilor :) )))

Nu stiu de ce rad, dar chiar asa este denumita aceasta zona pitoreasca. Aici au loturi doar cetatenii de onoare ai orasului, evident sunt campioni cu totii, altfel nu exista denumirea de mai sus. Noi, nefiind campioni, dar trecand totusi prin aceasta arie olimpica, am zis sa mai si imortalizam momentul intalnirii…pentru ca:

Viata bate filmul in Valea Cerbului!”

Asa ca: ACe ReLe ZdB

4 Responses

    :)) Dintre voi, stiu clar care este Adi 🙂

    O zi frumoasa!!

    Pai normal ca ti-ai dat seama, dupa ce ai aflat ca a participat la Marathon 7500 😛
    🙂 🙂 🙂

    Seara frumoasa 🙂 Pup Mara 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *