Oct 202013
 

Simplu, mitocanul coboară dinspre Babele, maşina jandarmeriei care înlocuia bariera vandalizată îi bloca drumul…. O discuţie, din care se distinge un Petrache sau Peter, omul din spatele CELEBRULUI TELEFON. Jandarmii se dau la o parte în final, maşina pleacă… Iniţial n-am vrut sa public asta, dar după ce-am trăit la barieră pe 12 octombrie, m-am hotarât totuşi să public… E simplu, muntele nu-i apărat de nimeni şi dacă noi nu facem chiar nimic… Îmi e ruşine de atâta umilinţa, n-am crezut ca voi vedea aşa ceva în viaţa mea…

Între timp, personajul din imagine, cu 4×4, tot de Bulgaria, îşi descarcă clienţii… Aceştia pornesc spre Babele… Ciudat şi prostesc, se duce până spre Piatra Arsâ, apoi se întoarce…. aşteaptă să plece jandarmii şi noi cu aparatele foto… ca el sa porneasca spre Babele pe acelaşi drum interzis.. GHINION!!!

mitocan1

mitocan2

Repet: Nu aş dori sa se înteleagă că cele de mai sus sunt general valabile pentru toţi cei care practică 4×4 în Bucegi. Chiar am stat de vorbă de câteva ori cu unii dintre ei şi pot afirma că nu au nicio legătură cu specimenele de mai sus.

One Response to “Mitocani, mârlani cu 4×4, Bucegii nu vă mai suportă!”

  1. Nu stiu ca vreundeva prin lume cineva sa se fi civilizat cu vorba buna. Peste tot s-a facut cu bata, iar in vremurile mai recenta i s-a imblat omului necivilizat al portofel…. si asta l-a civilizat. La noi trebuie sa mai treaca multi ani pana sa se intample asta. Pe acel panou scrie clar: amenda intre 5.000 si 10.000 de lei. Asta insemna un minim in 48 de ore de 2.500. Eu n-am auzit pe nimeni sa fi luat macar un leu amenda.

Leave a Reply

(required)

(required)