Parcul Natural Bucegi - parculnaturalbucegi.ro

Parcul Natural Bucegi - parculnaturalbucegi.ro

Un nou site despre Parcul Natural Bucegi:

parculnaturalbucegi.ro

DESPRE NOI

Natura înseamnă viaţă. Fiecare copac este o sursa de oxigen. Parcul Natural Bucegi este oaza de sănătate pur româneasca din inima munţilor, un loc de dăruit generaţiilor următoare. Şi pentru că preţul naturii nu este cuantificabil, protecţia ei reprezintă cea mai valoroasă investiţie.

În Parcul Natural Bucegi se defrişează anual păduri întregi, urmărindu-se investiţii financiare care duc la pierderea comorii din inima muntelui.

Fiecare dintre noi poate salva Parcul Natural Bucegi prin implicare, astfel că ne vom salva pe noi înşine, într-un viitor sănătos!

www.parculnaturalbucegi.ro işi propune conştientizarea situaţiilor în afara legii întalnite în zona Parcului Natural Bucegi. Nu reprezentăm nicio instituţie publică din România şi niciun punct de vedere al unei organizaţii, grup de interese sau partid/formaţiune politică.

Vă invitam să inscrieţi păreri, poveşti şi soluţii pentru conservarea comorii româneşti, monument de puritate.

 

© 2015 parculnaturalbucegi.com

© 2015 parculnaturalbucegi.ro

 

CONTACT:

parculbucegi@gmail.com

PE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/parculnaturalbucegi/

PNB_AN

PNB_FB

One Response

    Intreprinderea demersurilor pt.blocarea taierilor,restrictionarea accesului auto pe platou,pe pasunile alpine,parcarea numai in parcari si aplicarea unei taxe de acces in PNBucegi atat pt.turisti cat si pt.auto(in DURMITOR se poate,la noi nu,eu nepoata directorului am platit taxa si cele de campare,etc.),la fel si pt.campare,diferentiat ca-n toate PN.
    Crearea cadrului legal pt.aplicarea de amenzi pt.cei ce arunca gunoaie.Replantarea zonelor defrisate.
    Demersuri pt.anchetarea vanzarilor de terenuri pe platou.Ce nu e clar constructia in jurul monumentelor este ilegala.Chiar asa peosti ne credeti?In tara s-au anulat astfel de acte.Doar in Bucegi nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *