Incredibil, dar adevarat.

Incredibil, dar adevarat.

Este prima oara cind sunt surprins de autoritati… in sensul placut evident…. Astazi aveam foaarte multe de facut si la un moment dat a sunat telefonul…. de parca nu aveam destule… numar ascuns, de obicei nu raspund la numere ascunse sau necunoscute…. am avut insa un impuls de moment si am raspuns… Sunt de la circa 17 de politie spune interlocutorul, eu mirat un pic, am crezut ca-mi face cineva o gluma proasta….. Imi spune… trebuie sa veniti la sectie, v-au fost furate oglinzile de la masina, am prins hotii, avem oglinzile, trebuie doar sa veniti…. Zic eu, ok, vin…. habar nu aveam ca nu mai am oglinzi la masina…. In drum, trec sa ma uit…da, oglinda de pe dreapta disparuse.. dar elegant… papucii de contact pt incalzire erau prezenti.. So… plec spre circa 17 politie….

Nu merg des cu masina in oras, drumurile pe care le fac ajung sa fie mult prea lungi, contorizind si timpul de parcare….. asa ca prefer sa merg cu orice altceva, cistigind minim o ora din viata mea astfel…

Ajung la sectia 17…. acolo treebuie sa imi gasesc oglinda, printre alte zeci…majoritatea sparte…. shit… cum sa o gasesc…. acolo nu au internet, nu au nimic… aceleasi mese vechi si ponosite, la fel si scaunele care-mi aduc aminte de liceu…terminat in 1990… so old… stuff….usi care abia se inchid….

Dau de pe mobil celebrul google search… oglinda vectra c, in romana si engleza… am noroc,  gasesc oglinda si pe fata si pe verso…cu tot cu contactele de la incalzire.. le arat poza, tragem concluzia ca una din oglinzile intregi este a mea, sper, promit sa o aduc inapoi daca nu e a mea si nu se potriveste…. ca doar… poate… altcineva plinge dupa ea, nu e chiar ieftina…..

Dau aproape 2 ore declaratii…. nici nu mai stiu cite formulare au fost completate…. multe… oamenii de treaba… imi spun… asa e procedura…

Ok, fac poze, pe mine cu oglinda….. Vad si hotii… impropriu spus… niste pusti prosti din provincie…. dar interesant este ca toti sint din familii bune… cu studii superioare..nici unul de pe drumuri… Stateam si ma gindeam…. cum este sa-ti ratezi viata la inceput de drum… cu un dosar penal nimeni nu te vrea…. e clar…

So…. le multumesc… ii felicit si plec, nu inainte de-ami exprima uimirea provocata de actiunea lor…sincer… de cite ori ati auzit in Romania sa va sune politia inainte ca voi sa stiti ca vi s-a furat ceva??????????

So am montat oglinda, am sunat pe cei insarcinati de la circa 17, sa le spun ca se potriveste si chiar functioneaza, le-am multumit din nou, i-am felicitat iar… si asta a fost….

Da, sint impresionat, de asta scriu aceste rinduri… sint pentru PRIMA OARA IMPRESIONAT DE AUTORITATILE STATULUI, care, in acest context, au evident au rolul sa ne apere….

Le multumesc si ii felicit pe toti cei implicati in aceasta actiune, le-as multumi oricum, chiar daca nu mi-as fi recuperat oglinda, pentru simplul fapt ca m-au facut astazi sa ma simt altfel, nu un om in jungla, asa cum m-am simtit pina acum, ci un om de care le pasa…. sincer, eu asta am simtit.

Incerc sa atasaj mai jos si dovada…..

 

PS…. Mi se pare de bun simt si cei ce au putere de decizie, ar trebui sa se gindeasca, este inadmisibil ca o sectie de politie SA NU AIBA ACCES LA INTERNET. Simplu… pe internet gasesti majoritatea informatiilor de care ai nevoie…. banal… omenesc chiar…..cum  sa nu ai acces la internet???????

 

Eu mi-am recunoscut oglinda dind un simplu google search…….de pe mobil… ei DE CE NU POT????? Pentru ca ar trebui sa poata… pentru ca avem nevoie de ei…. pentru ca si ei au nevoie de informatii…. la care nu au acces.

Deci dragii mei… un abonament la internet e 60 de lei pe luna…sau si mai ieftin… stiu imi veti spune, cu 60 de lei luam 60 de paini…. dar… sa fim seriosi… pentru o institutie a statului nu cred ca 60 de lei pe luna e un capat de tara…. sau daca e, va rog sa-mi confirmati… ma ofer eu sa dau acei 60 de lei pe luna pentru sectia 17…. pentru simplul motiv ca mi-as dori ca in fiecare zi sa ma simt ca astazi….. sa ma simt un OM de a carui soarta II PASA CUIVA.

3 Responses

    Acum nu ma-njura dar tasta “.” e defecta sau ai pus in pagina emotia pe care ai simtit-o? 🙂

    1. Marfa de marfa si…………. beton de beton………… faza !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Nu 3 sa mai scri nimik pa blog k uite k agentu Closet de la Melitia Gramatikala tea prins…… si….. tea tras de raspundere……. 🙂
    3. LOOOOL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *