Jul 162012
 

Busteni – Babele cu telecabina, am cerut numere de taxi in telecabina :) apoi Babele – Omu, pauza la Omu, apoi coborare pe Valea Cerbului in Busteni. Ajuns in busteni nu mai stiu unde, eram cam rupt, chemat taxi (a functionat) pana la telecabina, sa-mi recuperez masina in vederea unui ospatz la Cabana Schiorilor din Sinaia.

Am plecat in jur de 8 din Busteni, m-am reintors in jur de ora 19  :) A fost foarte frumos :)

 

4 Responses to “Traseu: Buşteni – Babele – Vf. Omu – Valea Cerbului – Buşteni”

 1. Mai tineti minte cat ati facut in coborare, de la Cabana Omu pe Valea Cerbului pana in Poiana Costilei sau drumul Gura Diham-Busteni (nu stiu exact pe unde ati ales sa mergeti mai departe)?
  Multumesc

  • Am facut aproximativ 5 ore, dar pas de plimbare, poze…am tras de timp. Am iesit in Busteni la caminul alpin, cred ca asa se numeste sau se numea… Ideea e ca nu e un traseu de facut de unul singur cum obisnuiesc eu sa fac, din cauza ursilor. Spre gura Diham si prin padurile din jur sunt multi. Ar fi recomandat un grup de minim 4 – 5 persoane.

   • Multumesc. O sa merg eu si inca un baiat, peste doua week-end-uri. Promit ca o sa facem galagie,asa cum se obisnuieste, ca sa nu avem vreo intalnire nedorita.

    • Cu placere 🙂
     Cam putin doar in doi, dar poate va lipiti de alti turisti, macar la trecerea prin padure.
     Eu folosesc un fluier metalic la trecerea prin padure 🙂 🙂
     Drum bun si vreme frumoasa!

Leave a Reply

(required)

(required)