Se învârte ROATA?

Se învârte ROATA?

Ca tot ramasesem dator cu un post, pe care demult vroiam sa-l pun.

Ca tot mi-a zis cineva, lipsit de importanta, mai zilele trecute, ca sunt “jurnalistul” de la ZdB. Probabil m-a confundat. Nu sunt jurnalist. Uneori o vulcanizare pe bot poate prinde bine.

Sunt doar un om simplu din popor care mai face ceva poze si isi mai spune/expune din ganduri, uneori cu voce tare.

Dar sa reveni la subiect, parerea mea, astazi am sa va spun despre roata care daca NU SE MAI INVARTE, unde trebuie sa va opriti pe Valea Prahovei.

Mergand de la Azuga la Busteni, inainte de intrarea in Busteni, veti gasi cea mai buna vulcanizare de pe Valea Prahovei, repet, parerea mea… nu as vrea sa supar pe nimeni.. insa dupa o vulcanizare in Bucuresti, si doua la Sinaia, rotile mi se dezumflau in continuare. Nu in ultimul rand, o vulcanizare autorizata RAR.

Asa am aflat ca vulcanizarea cu “snur” cum se spune, e o chestie provizorie, care nu tine nici in timp, nici la viteza.

Si pentru prima oara in viata mea, am aflat ca toti cei care lucreaza acolo AU CURSURI de vulcanizatori. LA fel, pentru prima oara, inainte sa puna roata, au uns burtucul rotii si mai ales au strins roata cu CHEIA DINAMOMETRICA. De cate ori ati vazut asa ceva la o vulcanizare?

DECI ROATA SE INVARTE!!!!!! A trecut mai bine de o luna….

 

 

3 Responses

  Buna ziua.
  Asadar, sa recapitulam. Daca dorim sa se invarta roata spunem NU- vulcanizarii cu “snur” si DA- unsului si stringem cu CHEIA DINAMOMETRICA ca sa rulam mai bine de o luna…. Deci e simplu: apelam la specialisti! 😆
  Dar de unde stim noi care sunt specialisti? Te duci la vulcanizare si toti se cred specialisti si clientul,in mod logic, crede la fel. Pfuai, mare dilema.
  Tu ai descoperit una inainte de intrarea in Busteni, e bine de stiut. 😉 Multumim de informatie. Cand am sa trec pe acolo o sa-mi amintesc de tine.
  O zi faina iti doresc si SA SE INVARTA ROATA!!! 🙂

  Buna ziua 🙂
  Corect, cel mai important e sa spunem NU vulcanizarii cu snur. Pana am ajuns la acea vulcanizare habar nu aveam de asa ceva. Dar vulcanizasem in ultima saptamana de 3 ori 2 roti, e drept, cu snur.
  Nu avem cum sa stim care este specialist si care nu, dar exista bloguri, unde mai putem schimba impresii 🙂 🙂
  Zi frumoasa 🙂 Se invarteeeeeeee 🙂 :))

  Mie-mi place sa vulcanizez tot ce e cu snur… g-string, c-string… etc! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *