N-a dat cu zecimale? 335 fix? Cu cap de plumb.

N-a dat cu zecimale? 335 fix? Cu cap de plumb.

Asa cum v-am povestit, ieri a fost ziua mea. Nu vreau sa intru prea mult in detalii, dar e clar, de azi ar trebui sa fiu mai intelept. Consider ca o anumita amprenta personala, va diferentia posturile noastre de cele de pe site-urile de stiri, ceea ce ne si dorim. Sa fim “despre frumos” dar in acelasi timp si putin altfel, pentru ca banalul ne omoara zi de zi.

A fost ziua mea, si AM BAUT, recunosc, si M-AM TREZIT CU CAP DE PLUMB. Mereu spun ca nu mai beau, dar pana data viitoare UIT. Ce sa-i faci, putine calitati, multe defecte. Si trebuie sa mi le asum. Am iesit din garantie, altu’ mama nu mai face.

Dar sa revenim la ale noastre, unii se trateaza cu zeama de varza, eu cu presa locala. Cristi banuiesc ca e la cules de ghebe, asa a spus. Abia astept sa-i fac o vizita 🙂

Continuam asadar, seria articolelor despre ursii din Romania.

Citeam pe undeva, cum ca in Romania ar fi 6.000 de ursi. Nu zau, fix vreo 6.000. Cu singuranta ca cineva i-a numarat. Astia doi de mai jos, se pun doi sau unul? Sau poate 6, ca doar puiul creste si se impuiaza si el, daca nu-l braconeaza vreun retardat.

Tot din presa aflam, cum ca ar fi cu 2.100 de ursi in plus fata de normal, in tara noastra. Sau cel putin, asa spune doamna Rovana Plumb, banuiesc ca dupa calcule indelungate si eventual o integrala curbilinie. Fix 2.100, fara zecimale.

Rezulta de aici, conform calculelor doamnei Plumb si a unor specialisti, un numar, tot fara zecimale, de 335 de ursi care ar trebui impuscati. Banuiesc ca tot dupa ceva integrale….

Da, ursii coboara spre livezi in aceasta perioada, au nevoie de hrana, o cauta, scutura un prun, mai fura un porc, o vaca, o oaie. Dar nimeni nu se intreaba DE CE. Zmeura nu mai au, e culeasa de zeci de oameni, si chiar daca, de exemplu, in Bucegi, autoritatile le duc hrana in munte, ursii nu sunt tampiti, nu se mai apropie de acele locuri, unde braconierii stau sa-i vaneze…

As vrea sa le spun tuturor celor care vor participa la acest MACEL, un vechi proverb japonez: “Lupti cu un hot, lupta ca un hot, lupti cu un samurai, lupta ca un samurai.” Sper sa priceapa ceva.

In concluzie, astia doi cati ursi fac? Conform calculelor sofisticate facute de specialisti… Da, am uitat cum se rezolva o integrala, de asta pun acesta intrebare…

 

2 Responses

    E de inteles, ca odata pe an te poti trezi cu capul de plumb, stare din care scapi usor cand vrei sa-ti vii in fire, dar ce ne facem cu cei ce se trezesc mereu asa, raman asa, iau decizii oribile, de PLUMB, in numele natiunii,facand-o nu doar de ras, dar ingreunand la maximum eforturile pe care iubitorii si apreciatorii vietii le intreprind pentru a o salva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *