"O clipă din viaţă" - 2

 Perioada: 14 – 27 mai 2013 – DEADLINE 27 MAI 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg decât în versiunea IE 10.

“O clipă din viaţă” – 1

 

 

Mamulos

 

 

Gabriela Pacea

 

 

un.bolovan

 

 

Maria

Poza este facuta pe 22 mai. Mi-ar placea sa fie o “clipa din viata ” tuturor….

 

 

Cezar

 

 

Lucia

13 Responses

  Lucia, macar in poze-l mai vad si eu pe stimabilul domn catel 😛

   Stimabilul domn catel este foarte bolnav, Gaby. Abia mai poate sa stea 10 minute cat sa ajungem pana jos si sa-si faca nevoile …

  Trebuie sa recunosc, ca desi a fost o simpla intamplare, de data asta cea mai tare poza vine de la Maria, poza pe care initial nu am vrut sa o public, dar dupa ce m-am lamurit, am pus-o.

  Asociarea dintre mesajul ei “Mi-ar placea sa fie o “clipa din viata ” tuturor….” gugustiucul din poza si HAPPY CAT, desi sunt intamplatoare, reflacta clar, prea clar, o clipa din viata, desi sinistra la prima vedere….. Dar cum autorul n-a avut intentia sa ne sugereze asta, poza ramane de apreaciat, din toate punctele de vedere….

  Well, n-a fost HAPPY CAT MEAL, deci putem sa radem… 🙂 🙂

  Mamu’ cum se numesc plantele/florile fotografiate? Prima e pe placul meu.
  Multumec in avans pentru rapuns.

   well.. ai lansat o provocare pe care probabil el o astepta…. ce te faci daca au un nume porcos…ca si la noi sunt destule…. LOL

   Primele doua flori sunt de cactus. Urmatoarele doua sunt plante cumparate de curand (relativ) si inca nu stiu cum se numesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *