NU vă mai SUPORT!!!

NU vă mai SUPORT!!!

Deci DA!

Cred că bucăţica asta de stradă poate bate lejer orice cimitir respectabil la numărul de gropi săpate. Diferenţa este că în cimitir se sapă în linişte şi probabil aceeaşi groapă nu este săpată mai des de 7 ani. Mai dai de o râmă, de un os, de o măsea de tablă şi cam atât. AICI ÎNSĂ, se sapă cu scule serioase, cu zgomot asurzitor. Şi asta nu ar fi nimic, dacă s-ar întâmpla o dată la câteva luni măcar. Din păcate pentru noi şi din fericire pentru firmele care prestează, aici se sapă săptămânal, adică se gaureşte fără numar fiecare bucăţică de asfalt, apoi se astupă şi peste căteva zile se găureşte iar. Iar daca ai geamul deschis, nu poţi nici macar să vorbeşti la telefon de zgomot.

Câştigătorii din ultima vreme:

Cei de la apă:

Au venit, au găurit, au “reparat”, au betonat la loc şi surpriză, la câteva ore lucrarea arăta cam aşa:

groapa1

groapa2

Ghinion! Ceasul rău! Dar nu-i nimic, băieţii au revenit cu drag şi spor. Evident, au găurit betonul proaspăt pus, ce contează…

groapa3

groapa4

De data asta au învăţat bine lecţia, au lasat groapa la teste, probabil, să vadă dacă va curge iar sau nu în câteva ore.

groapa5

Pe locul doi, cei de la gaze:

După ce au săpat din greu TOATĂ STRADA, vreo două săptămâni, au revenit după o pauză de o săptămână, cu forţe proaspete, GĂURIND ÎN ACELAŞI LOC:

groapa6

groapa7

Stau şi mă întreb dacă baieţii nu sunt cumva plătiţi la centimetrul cub de groapă săpată…. asta ar explica multe… la cimitir cred ca e standard, preţul e făcut pentru una bucată groapă/decedat.

2 Responses

    >:) O sa-ti doresti zgomot cand vei avea prea multa liniste (vesnica)

      🙂 🙂 🙂 Cred ca atunci imi voi dori cu totul alte lucruri… dar pana atunci imi doresc un pic de liniste.. macar fara tractoare si asfalt gaurit 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *