Deci da, "Nu-mi e frică"

Deci da, "Nu-mi e frică"

Felicitări Paula Săcui!! Ai reuşit să scoţi din noi tot ceea ce era de spus 🙂

Este o carte foarte actuala, scrisa intr-un limbaj foarte actual. Despre oameni singuri din timpurile noastre care muncesc enorm, care isi doresc enorm sa performeze, dar isi dau seama ca latura personala lasa din ce in ce mai mult de dorit.

Ma depasesc rau fitele online cu like-uri si mesaje in privat. O ard mai bine pe concret ca sa pot sa imi tin mainile in sold si sa strig atunci cand nu reusesc sa ma fac inteleasa. Chit ca intra in literatura printr-un viol, “Nu mi-e frica” este o carte delicata.

O carte cu multa iubire si ura. Pentru cei care se intreaba, desi semanam, nu sunt eu cucoana aia de pe coperta. Eu sunt cealalta. Mult mai cuminte, cu un aer de secretara parasita de Gicu intr-o statie de metrou”

Paula Săcui şi  “Nu-mi e frică”

“Bună seara.
Bună seara !
Numele meu este Lola și mă bucur că ai acceptat invitația mea. Ia un loc, te rog, uite, am și șezlong cu vedere la Lună. Astăzi ascultăm vals. Ah… nu, nu e nicio confuzie. Doar prietenii mei foarte vechi își permit să-mi spună Lola. Am rămas așa pentru ei de pe vremea în care locuiam pe Argintului nr 3, etaj 4, ap. 19, pe unde treceau trenurile și oile și împărțeam un pet de bere la dozator. Stăteam zid în zid cu Mitică și cu Leana. N-am mai băut așa ceva de atunci ! Nici pe ei nu i-am văzut de o veșnicie.”

numiefrica1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *