Uită-te în ochii mei şi trage.

Uită-te în ochii mei şi trage.

Recunosc, sunt si eu la randul meu un vanator de ursi. Dar am sa revin putin mai jos la acest aspect.

Aflam azi din presa, ca in Arges, doi vanatori au fost atacati de urs. Ceea ce n-am stiut de la inceput, este ca acei vanatori, erau de fapt “gonaci” pentru niste turisti spanioli, aflati la o vanatoare legala, organizata de ursi. Ghinion, ursul n-a stat la poza, s-a aparat, ranind cei doi gonaci, zic eu, pe buna dreptate. In final a fost impuscat de turistii spanioli, sau de unul dintre ei.

Ma gindesc si eu, ca am putea gasi resurse materiale si financiare, sa vanam si noi turistii spanioli, sa vedem atunci cum se vor simti.

Asa ca, uita-te in ochii mei si trage:

De asemenea, voi atasa mai jos, o mizerie publicata de http://ziarobiectiv.ro, mai exact obiectivargesean, cum se intiluleaza ei, tinand cont ca se vor a fi jurnalisti. Le-am dat un mail acum mai bine de jumatate de ora, consider ca fiind un timp suficient pentru a primi un raspuns din partea lor, ceea ce nu s-a intamplat. Cu alte cuvinte, vor suporta rigorile legii.

Consider ca acest urs NU POATE SA APARA IN PRESA INTR-UN CONTEXT NEGATIV. SUSTIN FARA REZERVE ACEST ASPECT.

Mizeria este:

De asemenenea, voi publica si mailul trimis, evident nu am cum sa incalc secretul corespondentei, deoarece este un demers unilateral:

Buna seara,

As dori sa stiu cum a fost posibil sa apara intr-un articol al dvs. o poza care imi apartine, cu tot cu drepturile de autor aferente.

http://ziarobiectiv.ro/index.php/social/updateora-1510-ursul-care-a-atacat-la-corbeni-a-fost-impuscat.html

Publicarea aceste fotografii, pentru care nu aveti drepturi, constituie o incalcare a legii.
Va rog sa scoateti imediat aceasta fotografie din articolul dvs., iar in caz contrar veti raspunde conform legilor in vigoare.

Stimata doamna Iuliana Albu, la scoala nu v-au invatat ca nu-i frumos sa furi?????

Multumesc pentru intelegere,

Radu Lipsa

Am uitat sa va dau si link-ul, pentru ca sincer, m-am enervat si lucrurile nu vor ramane asa.

https://www.unbolovan.com/wp-content/uploads/2010/11/a1.jpg

Revenind la mine, vanatorul de ursi, da, vanez, am stat zile intregi in aropierea ursilor, arma mea este aparatul foto. Ne-am obisnit cate putin unii cu altii, ursul s-a lamurit ca nu vreau sa-i fac rau…. doar poze… mi-a luat mult timp, dar recunosc ca l-am vanat. Am petrecu ore, zile….. ca sa pot sa reusesc sa fac aceste poze….

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *