La mulţi ani!

La mulţi ani!

Azi, în Cişmigiu. Pe langă baloanele clasice, spectacole, dansuri, astăzi m-a impresionat “Dezlipim etichete în Cişmigiu”, o campanie pentru combaterea violenţei împotriva copiilor susţinută de Oana Marinescu. Deşi subiectul este unul trist şi aduce în prim plan violenţa, prezentarea de astăzi din Cişmigiu cred că a fost pe înţelesul tuturor, spre bucuria copiilor. Nu a avut nimic violent, au fost punctate “bucurii de copil”,  “eu pot”, “sunt special”, “sunt valoroasa” trairi, fapte, sentimente care fac un copil să fie fericit cel puţin de ziua lui.

M-a impresionat şi spectacolul făcut de…  încă nu ştiu cine… pe picioroange….

Ce nu mi-a plăcut, ca să zic asa… În ultimele două poze… “Etnobotanicele ataca tineretul” Ok. Aşa este. Dar nu mi se pare un slogan potrivit de ziua copilului. Astăzi m-a sunat mama să-mi zica “La mulţi ani!” Păi da, sunt copilul ei, deşi am peste 40 de ani… Revenind la poze, a trebuit sa blurez chipurile, ca să nu poată spune cineva că am pozat ceva anume. Totuşi, în spatele acelui panou cu “Etnobotanicele ataca tineretul” se ascundeau două tinere frumoase şi un tânar chipeş. Îmbrăcaţi în negru… e drept… nu ştiu ce au vrut ei să sugereze de fapt, însa orice tânar sau tânară care ar putea trece pe acolo, probabil va spune, dacă aşa arată etnobotanicele, atunci, VREAU ŞI EU. Corect dealtfel…

106

2 Responses

    Inteleg ca ti-ai facut tema… lol
    Referitor la copiii speciali cred ca ar trebui sa vezi pe youtube clipul intitulat: “George Carlin -Child Worship” postat de AmmonRa801… merita. 🙂 Are doar 8 minute!!!

    Or you can watch the whole show called: “George Carlin ~ It’s Bad for Ya! (2008)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *