“O clipă din viaţă” – 3

Perioada: 28 mai – 10 iunie 2013 – DEADLINE 10 IUNIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg decât în versiunea IE 10.

“O clipă din viaţă” – 2

 

 

Gabriela Pacea

 

 

Andreea

 

 

Cezar

 

 

Maria

 

 

un.bolovan

 

 

Mamulos

 

 

Mircea

13 Responses

  Maria, cum se numesti pisica/pisicul? 😀
  Radu, ce misto e dl iepurila. 😛
  Andreea, frumos moment.

   Ma bucur ca-ti place 🙂 Pupici sis 🙂 Ieri m-ai intristat cand mi-ai spus de cand nu ne-am mai vazut, dar lasa ca recuperam 🙂 Sa fii bine 🙂

    Nu te iert pana nu facem cumva ca intre avioane si cai putere sa ne intalnim. Ma intorc pe 4 iulie in Ro sa fac niste drumuri din placere in nordul Ro. Poate ai timp de o sora.

  Gabriela, pisicul se numeste Coditza, sau Cody, depinde cat de rasfatat trebuie sa fie….:-)
  Tocmai vroiam sa-ti scriu, ca pozele tale sunt inedite !
  Si iepurasul lui Radu e un mare scumpic !! O pufosenie roscata ! Pozele tale sunt pline de culoare ! <3
  Pentru Mamulos am o nedumerire – parca n-ar fi in Romania…sper sa fie, ca sunt ireale.
  Andreea, imi trezesti multe amintiri…..si vesele si triste….:-)

   Maria, Mamulos este si traieste in Heraklion, Creta, Grecia. Acele poze nu sunt din Romania, evident 🙂
   Dihania mea a fost pozata in Cismigiu 🙂 Well Happy Cat 🙂 😛

    Radule, nu stiam ca traieste in Grecia….Offf, frumooosss ! Un pic dezamagita ca nu pot sa privesc si eu asemenea peisaje. Bine, si noi avem pe aici (acum vorbeste invidia din mine), dar n-am ajuns eu sa le vad…:-)
    Cum poti sa-i spui “dihanie”?! 🙂

   Multumesc Maria!
   Cel mai frumos compliment primit vreodata… 🙂

  Frumoase pozele toate. Serios. Nu-s gratuitati. Mainile Andreei, Pasarelele Gabrielei, Apusul lui Cezar, Cerul Mariei, Parasutele lui Radu, Minunatiile lui Mamulos (al meu Stapan al culorilor 🙂 …) si rascolitoarele amintiri americane trezite de fotografiile lui Mircea, TOATE mi-au placut.

  Pe mine va rog sa ma iertati ca nu am reusit sa postez azi. Duminica trecuta insa am avut un eveniment … rahat! asta nu-i eveniment! … un moment care mi-a zguduit toata viata. 12 ani s-au transformat intr-un spasm, iar ultima saptamana parca dureaza de un secol. Facusem niste fotografii. Cele mai multe sunt ale lui Snoopy. Parca am simtit ce avea sa se intample … dar nu le-am mai postat ca sa nu va mai intristez si pe voi. Am sa incerc sa reintru in normal (sper sa reusesc) si sa trimit data viitoare. Sper.

  Mircea, multumesc pentru ca impartasesti cu noi un pic din America. Poate ne spui pvestea din spatele lor. Senzational reactorul.
  Maria, sa-ti traiasca cu sanatate 🙂
  Radu, tot de atatia ani nu am mai vazut-o nici pe Licurici 🙁
  Mamu’ ma inclin cu mult respect. Esti tatic’ in ale fotografiei 😀

   Nu e reactor, Gabi, ci o racheta Titan II, cea mai puternica racheta nucleara construita de americani (incarcatura de 9 Megatone). La un semnal din silozul ala pornea racheta care ar fi lovit orice tinta de pe blog in mai putin de 30 de minute (in principal din fostul URSS). De la primirea comenzii pana la plecarea rachetei din siloz treceau mai putin de un minut. Odata pornita racheta nu mai putea fi oprita si nici distrusa in zbor, asa ca responsabilitatea de a o porni era mare.
   Vreo 50 si ceva de silozuri au fost construite de-a lungul Americii in razboiul rece, dintre care doar asta de langa mine a fost pastrat ca muzeu (restul au fost dezafectate sau inca sunt in functiune).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *