Prin Cişmigiu, printre seminţe

Prin Cişmigiu, printre seminţe

Frumos în general. Mizerie multa în detaliu. Gunoaie, iar în jurul băncilor, pe ele şi nu numai… SEMINŢE!!! Adică doar coji. Mi-am amintit de un tânar foarte mândru de el, care a apărut astăzi pe la ştiri şi care spunea ceva de genul “Seminţele au acelaşi gust şi cu bacu’ luat şi fără.” România, 2013, plozi fără viitor. În rest, beţivi şi boschetari. E drept, erau şi câţiva tineri care alergau. Puţini.

De la bac, tot plozi fără viitor, 2013:

“Rolul cratimei este de a ajuta, a uşura deplasarea, mersul pe jos …”

 “Rolul verbelor la imperfect e să ne arate ca lumea asta chiar e imperfectă, poţi să faci tu bine cât poţi, să te duci la biserică, să-ţi faci temele, să nu minţi şi tot te calcă maşina sau faci cancer.”

c04

4 Responses

  WOW! WOW! WOW!
  Superbe!
  Chiar si alea cu “OZN-uri” pe care cu putina stradanie le-ai fi putut scoate… 😛
  Inteleg ca ti-ai facut tema. Hm! 🙂

   Well, lasa-le si pe ele sa traiasca.. 🙂 🙂 mi-a fost lene si nu erau prea urate. 🙂 🙂
   Azi am fost in Carol… voi posta.

  Despre plozii fara viitor ce sa zic?!
  Cred ca uiti faptul ca trei sferturi dintre cei inscrisi in clasa intai ajung muncitori chiar daca unii dau/iau BAC-ul. Cu siguranta pentru un muncitor gramatica NU reprezinta viitorul. Pentru ceilalti utilitatea gramaticii este discutabila. Pentru mine, de exemplu, gramatica limbii romane a fost complet inutila. De fapt cunoasterea si folosirea corecta a limbii romane nu tine de utilitate ci de nationalism. Iar plozii astia vor avea exact acelasi viitor si cu si fara gramatica.

   Te contrazic! Daca la job ai fi spus “semintele acelasi gust ARE” nu mai pupai postul pe care ai fost… asa ca afirmatia ta are o tenta extremista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *