Sep 032013
 

Perioada: 3 – 16 septembrie 2013 – DEADLINE 16 SEPTEMBRIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg.

“O clipă din viaţă” – 9

 

 

Mamulos

 

 

Mircea

 

 

Gabriela Pacea

Guvernul Romaniei nu da doi lei pe copiii saraci din satul Roades, Judetul Brasov. Tu cat dai ?

Va invit sa donati hrana, haine, bani pentru acesti copii de care ma ocup de un an si jumatate.

In ciuda faptului ca acestia locuiesc in satul  in care s-a retras publicistul William Blaker (pe care-l cunosc personal) varul Printul Charles si ca in sat exista Fundatia Peter Maffay, acestia nu sunt ajutati cu absolut nimic asa cum s-ar crede si cum se mediatizeaza gresit in presa.

Cei care vor sa contribuie cumva la ajutorarea lor, sa lase resentimentele si sa ma contacteze.

Multumiri speciale prietenilor mei care m-au ajutat sa le duc rechizite pentru inceperea anului scolar.

Contact: paceagabriela@hotmail.com

 

 

Andreea

 

 

 

un.bolovan

Da, ziua 15. Am fost pe 1 şi apoi abia azi pe 15. Atmosfera este aceeaşi, am constatat asta cu bucurie. Doar că totul este mult mai bine organizat, de ambele părţi. Şi demonstranţii şi autorităţile. Totul.

Aştept însă cu interes extinderea acestor proteste legate de Roşia Montana la furăciunile pe care le-au facut toţi din 1990 încoace. Spunea cineva pe 1 septembrie la aceleaşi demonstraţii, că atâta timp cât mai avem un copac, tot mai este ceva de furat. Roşia Montana este pentru mine doar un caz relativ izolat. Despre furăciunile făcute şi distrugerile aferente din 1990 încoace nu vorbeşte nimeni???

5 Responses to ““O clipă din viaţă” – 10”

 1. Mircea, superbe imaginile!
  Superbe, superbe, superbe, superbe… 10E23 superbe! 🙂

 2. Bro’, manifestarile au fost atat in tara cat si in afara ei.
  Am si eu fotografii facute cu telefonul la Londra.
  Oamenii striga, dar Guvernul e surd.
  Cand am coborat din masina in Rosia Montana, vazandu-ne ca suntem cu aparatele foto, satenii ne-au spart geamul la masina, au aruncat cu pietre in noi. Ce vrei de la oamenii fara cultura, educatie? “Prosti, dar multi”, insusi Lapusneanu recunoaste aceasta forta a neamului roman dominat de …
  Felicitari pentru fotografii.
  Mi-ar fi placut unele sa le vad editate alb-negru … dupa gustul meu.

 3. Salutari din Moldova… un loc uitat de Dumnezeu.

Leave a Reply

(required)

(required)