“O clipă din viaţă” – 9

Perioada: 20 august – 2 septembrie 2013 – DEADLINE 2 SEPTEMBRIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg.

“O clipă din viaţă” – 8

 

 

Mamulos

 

 

Mircea

 

 

Costin

 

 

Lucia

“Ar trebui sa scriu si o poveste despre secventa de fotografii, nu de alta dar sa nu credeti ca mi s-a lipit degetul pe buton si doar incercarile de a-l dezlipi sa fi dat mai mult decat o singura poza … 🙂 Ideea e ca natura este spectaculoasa de la o clipa la alta iar fenomenul la care am asistat in ultima Duminica a lunii August a fost incredibil: am ajuns la mare doar ca sa duc pe cineva. Am apucat sa stau doar cateva ore la plaja pentru ca a inceput sa ploua. Am plecat cu regret spre Bucuresti. In Agigea revenise soarele dar nu m-am mai intors inapoi. Cand am iesit pe Autostrada un norisor s-a lipit de masina si alerga cu aceeasi viteza cu noi. Apoi s-a enervat ca ne grabeam spre casa si s-a dezlantuit … Apusul e de la Bucuresti.
Celelalte trei sunt cu un vizitator ce insista sa-si faca adapost in casa …”

 

 

Gabriela Pacea

 

 

Cezar

23 Responses

   M-am abtinut cat am putut da’ tot mi-au scapat cateva cadre… looool

     LOOOL! OK!
     Ce nu incape la tema… pun pe creativ… (wink-wink, nudge-nudge) 😀

      LOL pune, pune, nu-ti imagina ca nu se uita nimeni, vreau sa-ti spun ca postarile de pe creativ sunt pe locul 3 la vizualizari… pe primele 2 sunt evident cele cu DJ 713….

      LOL! Daca ai sti ce poze am facut azi…. bagat pana la brau in suvoi de munte, catarat/coborat pe franghii, tarash pe sub bolovani… pacat ca nu intra la nicio tema… lol

  Mamu’ & Bolo’ sunteti niste figuri si jumatate :))
  Noroc si viata linistita!

  Costin, catelul e demential 😀
  Unde-l gasesc sa-l fur? 😛

  Lucia, daca ai prins doar ploaie e bine. Radarele fixe amplasate pe autostrada sa le fi ratat.
  La cat mai multe “ieseli” care sa te faca fericita. Mie-mi placea si poza cu soarele care se uita la doua picioare …

  Ce de poze faine in tura asta, doar momente unu si unu. Foarte interesanta trecerea progresiva de la fun in the sun la fotografiat cultura si obiceiuri mai vechi de anul 1776, cand unii faceau import masiv de materie cenusie si forta de munca.

  Multumesc! Si eu pot spune aceleasi lcruri despre unele comentarii.

   Radule, ia si de la mine 3/4 de LOL. N-am dat unul intreg ca sa nu atzatz persoana din spatiul carpato-danubiano-pontic si sa inceapa o cursa a loalelor… adica cine da mai multe…
   In rest, toate bune… hhh

     Si pe mine. Stii foarte bine ca particip doar la chestii care ma distreaza. 😀

      Auzi mah, la voi mai e de plaja? Cica aici vine cutremur, daca scap, ce zici, sa ma refugiez la tine??? 🙂

      HAHAHAHA! Ce cutremur visezi mah?!
      Dar de refugiat poti sa te refugiezi oricnd. Deocamdata inca e de plaja si marea e calda. Dar in cateva saptamani incep ploile… dar tot cald va fi. Te astept….hihihihi

      Si nu-ti face probleme de cutremur ca TU SCAPI SIGUR pentru ca are si cutremurul demnitatea lui… hhhhhhhhhhhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *