“O clipă din viaţă” – 12

Perioada: 1 – 14 octombrie 2013 – DEADLINE 14 OCTOMBRIE 2013

“O clipă din viaţă”, aceasta este tema, una singură, tot la două săptămâni, timp în care fiecare poate fotografia şi împărţi cu ceilaţi bucuria unor clipe din viaţa lui.
Evident, pozele trebuie sa fie facute în cele două săptămâni, în perioada specificată mai sus, nu poze de arhivă, ideea este să împărţim ceva, nu să ne amintim.

Fie ca eşti pasionat de fotografie sau doar iţi place să faci poze, scopul este sa împărţim clipele care ni se par nouă importante, fie ele frumoase sau mai puţin frumoase.

Ca de obicei, cei care doresc să participe alături de noi, pot trimite un mail pentru înscriere pe adresa radu.alex@gmail.com.

Pentru o vizualizare cât mai bună, vă recomand să folosiţi orice browser, mai puţin Internet Explorer în care animaţiile nu merg.

“O clipă din viaţă” – 11

 

 

Mamulos

 

 

Gabriela Pacea

 

 

un.bolovan

 

 

Mircea

11 Responses

  Taci mah…
  Asta imi aduce aminte de Radio Erevan.
  Un ascultator: Este adevarat ca s-a difuzat ieri piesa erotica intitulata “Baba i-o da soldatului”?
  Radio Erevan: Este adevarat ca am difuzat ieri o piesa de succes, dar era o piesa eroica, nu erotica si se numeste “Balada soldatului”, nu “Baba i-o da soldatului”.

  Sigur ca pozele sunt facute de Radu. Nu stiu de ce ma baga pe mine in “trebile” lui.
  Pozele sunt facute la SULINA. Numele acestei localitati are o “muzicalitate” aparte si tocmai de aceea s-a dus pana acolo.
  Privind pozele se observa mai multe elemente, din care o sa amintesc doar doua, care corelate cu denumirea localitatii sunt revelatoare. Primul element este apa care in stare de agregare lichida este uda si moale, fiind considerata si “leaganul vietii”. Al doilea element sunt catargele falnice, erecte… Deh, asta e Radu! 😀

   E clar, distrus cum esti nu te mai faci bine, obsedat ce esti… Cum ti-ai imaginat ca o sa te creada cineva cand se vede de la o posta portul din Heraklion…. 😛

    OK! OK! De unde sa stiu eu ca nu vrei sa stie nimeni ca ai fost la Sulina?! 😀
    Din poze imi dau seama ca te-ai “destins”. LOOOOL!

     de ce deviezi mereu…
     aici e vorba de Sulina…

     Sulina,
     Unde te joci
     Rasturnica
     Cu fete de neam ales
     Punjabi untaciables…

     loooooooool

  Mamu’, la toti ne e cam greu, mai! Dar parca nici chiar asa. :)) Excelente fotografii, ca mai mereu.

   Ai perfeccta dreptate! E greu, e foarte foarte greu!
   Si azi am avut o zi plina de chinuri, lacrimi si durere, dupa cum se poate vedea pe Creativ, unde tocmai am pus cateva imagini de azi. Si colac peste pupaza se apropie si sfarsitul verii, lucru care ma intristeaza nespus. Dar ma mangaie faptul ca tu ma intelegi… 🙂

  Monica, e un inel pe care il port zilnic de vreo doi ani. Am vazut la Phoebe in Friends si mi-a pluact. Si sta singur. Inelele mici sunt permanente inelele mari le schimb in functie de mood si pentru ca am foarte multe Photoshootingul a fost destul de spontan nu programat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *