Spune-ţi părerea. Distrugerea Bucegilor: NU sau DA

Spune-ţi părerea. Distrugerea Bucegilor: NU sau DA

Niciodată n-am fost împotriva Bisericii, cred ca activităţile mele din ultima vreme chiar au demonstrat asta. Poate doar impotriva unor reprezentanţi ai ei. Astăzi asistam la o acţiune în forţă din partea acelor clerici, deocamdată ilegală. Sper să rămână aşa.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-manastire-aproape-de-cer-motiv-de-scandal-intre-biserica-si-iubitorii-de-munte-lacasul-de-cult-s-ar-construi-la-babele.html

http://totb.ro/biserica-versus-arie-naturala-protejata-cazul-bucegi/

http://www.gandul.info/stiri/godporatia-bor-deasupra-tuturor-13359658

http://orasulbustenidezbateri.wordpress.com/2014/10/02/biserica-babele-parcul-natural-bucegi/

http://www.emunte.ro/bor-nu-se-lasa-cum-sa-ti-bati-joc-de-un-parc-natural-in-numele-domnului/

LA ÎNCEPUT A FOST UN SCHIT. Apoi o BISERICĂ. 3.000 de metri pătraţi. ÎN BUCEGI, PE PLATOU. NU am să citez şi nici n-am să reiau din tot ce s-a scris în ultima vreme… am să prezint doar fapte.

Intersecţia de la Piatra Arsă, anul trecut:

piatra_arsa_iulie_2013_1

piatra_arsa_iulie_2013_2

Intersecţia de la Piatra Arsă, august 2014:

piatra_arsa_august_2014

piatra_arsa_august_2014_2

Intersecţia de la Piatra Arsă, 20 septembrie 2014:

piatra_arsa_septembrie_2014

În aceeaşi zi, probabil inspectori de mediu dincolo de barieră sau poate cine ştie….  cei cu 4×4 din zonă nu erau…

piatra_arsa_septembrie_2014_1

piatra_arsa_septembrie_2014_2

Revenind la subiect, DACĂ NU VREI SA VEZI ACELAŞI PEISAJ LA BABELE LÂNGA SFINX peste câţiva ani, atunci IA ATITUDINE, măcar semnează petiţia:

Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi

Iar dacă vrei să manânci o shaormă la Sfinx n-o semna, e simplu.

Am scris anul trecut;

Fabricile de bani din Bucegi

Cei ce vor construi biserica, ce initial a fost un schit, sunt cei de mai jos, să-i credem? Eu nu cred… 3.000 de metri pătraţi vor face o nouă fabrică de bani în Bucegi. EU SPUN NU. Vreţi asta în Bucegi? Aceştia sunt cei de care aparţine noua biserică din Bucegi, într-o zonă în care, legal, nu poate fi constriut nimic:

pano_manastirea-caraiman-aug-2013

 

2 Responses

    Nu s-a gindit nimeni sa faca niste refugii, niste adaposturi, niste locuri in care sa se depoziteze materialul folosit de salvamontisti si jandarmi, sa nu fie nevoiti sa-si care targi,sanii,etc.de la baza muntelui pina nu se stie unde pentru salvari, dar s-au gindit ( au facut-o?) sa faca o biserica.
    Cum i-am spus si lui Adrian (Buceginatura2000), n-are nimeni nimic cu credinta.Sint ( sintem) impotriva construirii a ceva care n-are nimic in comun cu zona.Cu atit mai mult cu cit (se stie deja) ca odata construita, se vor face o gramada de drumuri care vor felia muntele, cu consecintele aferente.

      Exact asta am spus si eu, nu are nicio legatura cu credinta. Poate de data asta din cauza ca au reactionat multi nu se va face… Acum un an era vorba de un schit, acum de o biserica, dar totusi 3000 de metri patrati e foarte mult… Parca vad ca apare o biserica, apoi un hotel, inca unul… pe sistemul de la Manastirea Caraiman… Am fost si impotriva asfaltarii, acum ajunj pe platou in fiecare weekend aproximativ 1000-1500 de masini……. Anul acesta au asfaltat si in jos spre Padina, Bolboci mal stang e asfaltat de acum un an.. si tot asa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *