Vandalism în Bucegi. DJ 713

Vandalism în Bucegi. DJ 713

Astăzi, 22 august, am constatat cu stupoare VANDALIZAREA BARIEREI DE LA PIATRA ARSĂ. Priviţi imaginile şi trageţi singuri o concluzie. Dacă un om civilizat sau vreo autoritate ar fi dorit deschiderea sau demontarea barierei cu siguranţă peisajul ar fi fost cu totul altul.

O dovada în plus, în sprijinul afirmaţiei de mai sus este DISPARIŢIA INDICATORULUI RUTIER DE DRUM INTERZIS, mai exact, “Circulatia interzisă în ambele sensuri”. Dacă cineva a furat semnul cu scopul valorificării lui la fier vechi, de ce n-a luat şi bariera?

La cum arată imaginile de mai jos, cred ca e destul de clar ca persoana/persoanele care a/au comis fapta a/au avut un utilaj destul de serios… Aşa arată acum bariera de la limita drumului DJ 713:

bariera1

bariera2

bariera3

bariera4

bariera5

bariera6

bariera7

Probabil după mult anunţata inaugurare pe 31 august a unui DRUM ASFALTAT, deocamdată INEXISTENT, până la Babele, de către Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, cineva a dorit să-l inaugureze sau/şi testeze câteva zile mai devreme.

Rămâne să vedem reacţia autorităţilor în acest caz incredibil, care este aşa cum am spus mai devreme, un ACT DE VANDALISM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *